Редактор: e-mail: кадър bTVПред всички университетски болници, както и пред лечебните заведения,

...
Редактор: e-mail: кадър bTVПред всички университетски болници, както и пред лечебните заведения,
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Разкриваме ковид пунктове пред всички държавни болници

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Пред всички академични лечебни заведения, както и пред лечебните заведения, които са държавна благосъстоятелност, ще бъдат разкрити профилирани коронавирус пунктове. Достъпът до тях няма да бъде лимитиран по никакъв метод. Срокът за разкриването им е до 6 ноември, заяви здравният министър Костадин Ангелов.

„ Нека единствено не си представяме едни дълги опашки и струпване. Ако се чака пред тях би трябвало да се съблюдава отдалеченост, тъй като под 1,5 м заплахата е действителна “, акцентира министъра.

Ангелов сподели също, че високият брой на умрелите през днешния ден – 51, ще бъде тестван, с цел да се знае дали в действителност умрелите са регистрирани в границите на 24 часа или става въпрос за закъснение.

Министърът заяви, че отпътува за Бургас, където е дадено да се разкрият 20 спомагателни кревати за пациенти с ковид. „ Отивам да видя с очите си дали се е случило “, сподели Ангелов.

Най-добрият метод е предписанията да се връчват на хартия, тъй като те са съображение за издаване на болничен лист от персоналния доктор, сподели още той. " Ако обстановката продължи да се задълбочава като брой болни, можем да предприемем и другото – известяван по електронен път и със SMS. Такава е и обстановката в Германия. Колегите там се отхвърлиха да вършат епидемиологично изследване и разчитат на съвестта на инфектираните ", съобщи здравният министър.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР